Kerstmarkt pagina 1.png

Wijkraad Reeshof organiseert van 15 tot 17 december een sfeervolle Kerstmarkt op het Ketelhavenplein.

 

Op het binnenplein vind je verlichte houten huisjes waar creatieve inwoners van de Reeshof hun zelfgemaakte artikelen aanbieden, perfect voor het vinden van kerstcadeautjes. De omliggende horeca voorziet op het plein in feestelijke kerstdrankjes en lekkere hapjes.

 

Duurzaamheid staat centraal, met bekers tegen borg voor drankjes. Bij inlevering ontvang je de borg terug. Contant geld wordt aangeraden, aangezien niet overal gepind kan worden.

Kerstmarkt pagina 2.png

Activiteiten op het plein

Op zaterdag- en zondagmiddag komt tussen 15 en 17 uur de Kerstman met zijn arrenslee.

Ook aan de kinderen hebben we gedacht. Social Kids maakt met uw kinderen een kerstversiering waar zij een wens aan mogen hangen. Daarna hangen ze hun versiering in de aanwezige kerstboom.

Parkeren

In verband met de te verwachte drukte, raden wij u aan om zo veel mogelijk te voet, met openbaar vervoer (lijn 3 en 4 stoppen bij station Reeshof 100 meter) of met de fiets te komen (fietsenstalling station Reeshof)

Er worden geen fietsers en/of scooters toegelaten op het plein in verband met de veiligheid. Op het parkeerterrein bij het station Reeshof is eventueel ook beperkt de mogelijkheid uw auto to parkeren.

Muziek

Geen Kerstmarkt zonder kerstmuziek.
ledere dag zijn er koren aanwezig die een passend repertoire ten gehore brengen.

Toegankelijkheid

De kerstmarkt is vrij toegankelijk.
Er is ook gedacht aan het plaatsen van een toiletwagen en EHBO is aanwezig.

Share This Article

Next Article

December 10, 2023 • 6:05PM

From Our Blog

Staging Site